Om forfatteren

Kjell-Vidar Åhman Teig er født og oppvokst i Båstad i Norge, men er nå bosatt i Bålsta utenfor Stockholm. Han er gift, har to barn og katten Istella.

Til daglig jobber han som Creative –  Art Director i reklamebyrået innocode.com, mens han drømmer om å bli rockemusikker og forfatter. Kjell har skrevet, produsert og spilt inn to album: “Bare Noen Minner” og “Bag of Bones”.

For et antall år siden, med en ambisjon om å bli en norsk Stephen King, begynte han å skrive en roman som ble lagt på is. Så for et mindre antall år siden skrev han et antall noveller som også havnet i kulda. Men, så kom 40-årskrisa, og da bestemte han seg for å faktisk gjennomføre musikk- og bokdrømmen. 

Novellesamlingen “3 steiner til nøkken (2020)” er Kjells debut som forfatter. En kamp mot demoner (2023), er en frittstående spenningsroman, med både latter, tårer, grøss og gru fra samme universet.

Kjell fortsetter å skrive, og flere bøker vil komme, flere bidrag til kategorien «skrekk på norsk» og også andre krumspring er på vei.

Hei! Ta gjerne kontakt

Skriv i vei!

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.